Alternativa pop-sensationen Beren Olivia släpper sin debut EP med samma titel som tillhörande fokus-singel Early Hours of The AM. Här får vi skönt baktempo med snygga gitarrer och en berättelse från livet som ung vuxen. På EP:n försöker Baren navigera hur det känns att vara tonåring påväg till vuxenlivet och gå igenom upp och nedgångarna med hjärtkross och livspussel.

”Låten Early Hours of the AM är en sorglig dansgolvsbanger. Den reflekterar ögonblicket efter ett uppbrottet, där du inser hur mycket av ett emotionellt vrak du är. Du har precis varit ute med dina vänner, satt på ett modigt ansikte och en show för sociala medier. Innan du vet ordet av sitter du hemma på köksgolvet, full och gråter och äter Domino’s med sminket i ansiktet.”

Beren Olivia

Blott 22 år gammal är artisten ingen främling för att arbeta hårt. Bland meriterna finner vi en bland annat en påbörjad sport- och skådespelar som båda fick stå tillsidan när hon fann kärleken till musiken. Med gitarren i handen sedan 13 års ålder hittade artisten sitt text-författande efter att ha läst poesi några år senare. Nu mera utsedd till en av Englands främsta pop-hopp spås en lovande framtid. Ni hör Early Hours of The AM här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply