Under de senaste två åren har Miss Li bjudit upp till dans och vi har inte vart sena på att svara. Hit efter hit har låtarna även presenterat en personlig resa mot ett nionde album för sångerskan. Låt efter låt, bit efter bit har vi fått se olika sidor av Miss Lis personlighet, där senast singeln Instruktionsboken enligt mig har en briljant text. Samtidigt som nya Utan dig idag släpps får vi även titeln på det kommande svenska albumet och fanfar, det är; Underbart i all misär. Något som vi hör sjungas i Utan dig. Singeln är lika stark som föregångarna men bär på lite mer elektroniska inslag och en hel del virvlande synthar. Refrängen är rak kick, massa körer och en punchy slående text. Det är med attityd och självinsikt som Miss Li sjunger att hon är betydligt bättre utan en viss person i sitt liv. Det här känns helt klart som en comeback-låten för alla som fått sitt hjärta krossat, själv säger artisten följande. 

KMR Studios

Utan dig är låten där jag släpper alla issues. Där är jag bara kör och skiter i vad folk tycker. Utan dig är låten där jag skakar av mig den där lilla djävulen som sitter på axeln och trycker ner mig och säger åt mig att jag inte duger. Utan dig är låten där jag dansar ut min ångest hela natten och inte bryr mig om morgondagen. Utan dig är låten där jag skiter i om jag är lite dryg och komplicerad. Utan dig är låten jag alltid velat skriva men inte lyckats få ur mig förrän nu. Utan dig är nog bannemig favoritlåten på mitt album som släpps i höst

Miss Li

Miss Li befäster återigen varför hon är Sveriges mest streamat artist. Hon lyckas leverera radio-hit på radio-hit som tilltalar en bred publik och texterna är alltid lätta att relatera till. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.