Miles to go är en låt som Kaskade och Ella Voss fått en enorm hit med världen över. Låten i sig är skriven av Anders Eckeborn, Caroline Jonsson och Emil Jonsson i ViVii tillsammans med Kaskade, Lauren Salamone och Richard Beynon och bjuder oss på upplyftande och pumpande EDM.

Nu har ViVii lånat tillbaka låten för att så att säga ViVii:fiera den och göra en mer drömpop-tolkong av låten. Det blir en svävande och behaglig version av låten där mjuka synthar och gitarrer tillsammans med sångharmonier får skapa magi för oss. Det blir med andra ord en helt annan låt än den som den amerikanska EDM-producenten släppte tidigare i vintras. Sådant är ju alltid kul, hur en och samma låt kan låta så olika beroende på vem det är som gör den.

Miles to go släpps som bonusspår på ViViis album Mondays som först släpptes i Maj i år men som nu paketerats om med den nya låten på.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply