Miles to go är en låt som Kaskade och Ella Voss fått en enorm hit med världen över. Låten i sig är skriven av Anders Eckeborn, Caroline Jonsson och Emil Jonsson i ViVii tillsammans med Kaskade, Lauren Salamone och Richard Beynon och bjuder oss på upplyftande och pumpande EDM.

KMR Studios

Nu har ViVii lånat tillbaka låten för att så att säga ViVii:fiera den och göra en mer drömpop-tolkong av låten. Det blir en svävande och behaglig version av låten där mjuka synthar och gitarrer tillsammans med sångharmonier får skapa magi för oss. Det blir med andra ord en helt annan låt än den som den amerikanska EDM-producenten släppte tidigare i vintras. Sådant är ju alltid kul, hur en och samma låt kan låta så olika beroende på vem det är som gör den.

Miles to go släpps som bonusspår på ViViis album Mondays som först släpptes i Maj i år men som nu paketerats om med den nya låten på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.