Efter att ha suttit i storbolaget Warner Musics väntrum alldeles för länge är det nu äntligen dags för Simon Damoah att släppa ny musik. Tre år har det gått sedan sist och nu är det istället under egen flagg som Simon släpper singeln Ångra dig imon. Med andra ord så kanske vi äntligen kan få höra fler låtar från denna magiska och souliga popröst från Göteborg.

Svensk Pop

Ångra dig imon är en emotionell och soulig poplåt som handlar om att löpa linan ut och inte vara så försiktig och övertänkande. En spark i ändan och peppande samtal att våga är i alla fall minst hälften vunnet.

Låten skrevs och grunden spelades in i vardagsrummet i Majorna och färdigställdes tillsammans med Petrus Wessman i Ace of Bace gamla studio i Gamlestan. Texten föll på plats tidigt men produktionen har fått växa fram under en lång tid. Resultatet är riktigt snyggt när den inleds med Simons röst till ett avskalat synthackord för att sedan byggas på för varje vers medan modet byggs upp.

Så välkomna Damoah tillbaka till din spellista. Det har varit alldeles för längesedan vi hördes.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.