Det är äntligen dags för Oskar Gustafsson att följa upp debutsingeln Önskar vi var kvar när han nu släpper singeln Håll hårt. Låten i sig var faktiskt avsett som en kärlekslåt för Alla Hjärtans Dag. Oskar berättar för bloggen:

Apple Music Svensk Pop

”Jag har aldrig känt kärlek på det sättet, vilket gjorde att skriva texter ganska svårt. Slutligen handlade texten om att vara nyförälskad, som raderar sår från tidigare relationer. Texterna i det här fallet har gjort det möjligt för mig att reflektera över vad jag vill att en relation ska generera och som jag hoppas kunna uppleva någon dag.”

Allt producerat till en medryckande poplåt med en lekfullt arrangemang som grundas i en gitarrmelodi. Bra svensk pop som känns både ögonblicklig och bred helt enkelt.
Så upplev denna 23-åriga lärarstudent här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.