London-baserade duon Ooberfuse släpper sin nya singel Summer Skies och det är med hjälp av fem gånger Grammy-vinnande producenten Kevin Killen. Låten är den första av två releaser som bygger inför det kommande albumet A State of Emergency som kommer i oktober. 

Popmuzik in Dolby Atmos

”Låten har en mängd meningar. Det breda temat är efter vinterns kyla kommer sommarens värme, en metafor för att gå igenom livets prövningar och komma ut intakt. För mig handlar vår låt om att balansera den fina linjen mellan förtvivlan och hopp med hjälp av apokalyptiska bilder.” 

Ooberfuse

Ooberfuse består av låtskrivaren och sångerskan Cherrie Anderson och multiinstrumentalisten och producenten Hal St John. Sedan debuten har de fått kritikerros runtom i hela musikindustrin från bland annat Rolling Stone och The Guardian. Om samarbetet med den legendariska producenten Kevin Killen säger duon att är en oförglömlig erfarenhet de är så tacksamma för. 

Från uppträdande i öst till väst är Ooberfuse ett välkänt namn och kända för sina live-framträdanden. Med förhoppning om att de snart är ute och förgyller scenerna här är deras Summer Skies som ackompanjeras av en rörande vacker video inspelad i en opera-lokal.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.