London-baserade duon Ooberfuse släpper sin nya singel Summer Skies och det är med hjälp av fem gånger Grammy-vinnande producenten Kevin Killen. Låten är den första av två releaser som bygger inför det kommande albumet A State of Emergency som kommer i oktober. 

”Låten har en mängd meningar. Det breda temat är efter vinterns kyla kommer sommarens värme, en metafor för att gå igenom livets prövningar och komma ut intakt. För mig handlar vår låt om att balansera den fina linjen mellan förtvivlan och hopp med hjälp av apokalyptiska bilder.” 

Ooberfuse

Ooberfuse består av låtskrivaren och sångerskan Cherrie Anderson och multiinstrumentalisten och producenten Hal St John. Sedan debuten har de fått kritikerros runtom i hela musikindustrin från bland annat Rolling Stone och The Guardian. Om samarbetet med den legendariska producenten Kevin Killen säger duon att är en oförglömlig erfarenhet de är så tacksamma för. 

Från uppträdande i öst till väst är Ooberfuse ett välkänt namn och kända för sina live-framträdanden. Med förhoppning om att de snart är ute och förgyller scenerna här är deras Summer Skies som ackompanjeras av en rörande vacker video inspelad i en opera-lokal.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply