Det svenska synthpopparna Covered in Snow fortsätter att skämma bort oss med sina grymma låtar. Denna gång samarbetar de med producenten Dino Medanhodzic för att skapa singeln Raincheck. En låt med en storslagen produktion med en läckert mörk underton i arrangemanget som jag tyckte gjorde låten väldigt tilltalande måste jag säga. Själv tycker jag att bandet utvecklat sitt sound med nya singeln och det är ju alltid spännande när man kan höra hur en grupp håller sig inom samma stil, men ändå väldigt annorlunda. Så detta var en positiv utveckling.

Favoriter Apple Music

Om nya singeln Raincheck berättar bandet för bloggen:

Raincheck handlar om en motvilja att ta ansvar med en efterföljande ursäkt till våra nära och kära. Det är alltid skrämmande att vara först ut med någonting, men tveksamt bättre att leva med en naggande känslan av att vara den som blev kvar.
Den här sången är för dem som fortfarande gömmer sig för verkligheten.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.