Steven Sware florerar återigen i bloggen med sin kommersiellt gångbara och charmiga pop. Den här gången har country-känslan bytts ut mot mer radiovänlig funkig pop. I låten Fired Up talar artisten till en passionerade relationer som kanske inte är de bästa på pappret men omöjliga att stå emot. Produktionen är lekfull och mixen snyggt gjord. Artistens röst lyfts verkligen fram och de skimrande elgitarrerna bidrar med tillräcklig edge för att få låten att stå ut. Smart nog väljer Steven Sware att hålla på krutet till refrängen där vi får storartad tuggummipop med mängder av snygga stämmor och harmonier. 

Popmuzik Popcast

Trots att artisten bara befinner sig i tidig 20-årsålder har han verkat inom musikbranchen i snart tio år. De senaste releaserna har verkligen gjort att folk fått upp ögonen för honom och i Kanada spås Steven som nästa stora grej inom pop. Ni hör nya Fired Up här i bloggen! 

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.