Filip Larsson är en musiker från Göteborg som här debuterar med singeln På väg under artistnamnet Flarewaves. På väg är första av tre singlar som artisten släpper under hösten där alla på något sätt hyllar att lyssna på ens kall och våga göra förändringar i sin tillvaro. 

Just debutsingeln På väg är en hyllning till framtiden, de små stunderna, det oplanerade och okända. Artisten berättar för bloggen:

”Textraden ”Grusvägen leder oss hem, fast vi inte vet vart vägen leder än” beskriver just detta – att det kanske inte är den raka, planerade vägen med ett tydligt slutmål som är den rätta, utan vägen som tillåter överraskningar och oplanerade händelser som slutligen leder en hem – vart än hem nu må vara.”

Låten kom till som en reaktion på att en familjemedlem gick bort i allt för tidig ålder i fjol. Det skapade en känsla hos Filip att ta vara på livet och just de små stunderna. Sedan blev hela arbetet med att skriva låten ett samarbete med flickvännen Tyra Jälmsjö Sollerman.

Resultatet är upplyftande poplåt med skönt beat och mjuka, nostalgiska synthar. Själv fick jag lite Mares-vibbar av låten, så med det skulle jag nog säga att om du uppskattar svensk pop så kommer detta vara ett givet inslag i din spellista.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply