Filip Larsson är en musiker från Göteborg som här debuterar med singeln På väg under artistnamnet Flarewaves. På väg är första av tre singlar som artisten släpper under hösten där alla på något sätt hyllar att lyssna på ens kall och våga göra förändringar i sin tillvaro. 

Apple Music Svensk Pop

Just debutsingeln På väg är en hyllning till framtiden, de små stunderna, det oplanerade och okända. Artisten berättar för bloggen:

”Textraden ”Grusvägen leder oss hem, fast vi inte vet vart vägen leder än” beskriver just detta – att det kanske inte är den raka, planerade vägen med ett tydligt slutmål som är den rätta, utan vägen som tillåter överraskningar och oplanerade händelser som slutligen leder en hem – vart än hem nu må vara.”

Låten kom till som en reaktion på att en familjemedlem gick bort i allt för tidig ålder i fjol. Det skapade en känsla hos Filip att ta vara på livet och just de små stunderna. Sedan blev hela arbetet med att skriva låten ett samarbete med flickvännen Tyra Jälmsjö Sollerman.

Resultatet är upplyftande poplåt med skönt beat och mjuka, nostalgiska synthar. Själv fick jag lite Mares-vibbar av låten, så med det skulle jag nog säga att om du uppskattar svensk pop så kommer detta vara ett givet inslag i din spellista.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.