Sydney trion I Know Leopard sveper in som en electro-våg med sina sköna beats och distade syntar i nya singeln Day 2 Day. Ett snyggt samplat piano utgör grunden och allt som ligger där ovanpå är lekfullt, häftigt och stökigt härligt. Det som tilltalar mig mest är top-linen som här övergår mellan avslappnad prat-sång och kristallklar falsett. 

Följ på Apple Music

Med elegans och råa känslor lyckas trion balansera linan mellan indie och pop ypperligt. Day 2 Day är en sockersöt, dynamiskt take på alternativ pop som utforskar teman om uthållighet och inneboende tvivlen. Även om I Know Leopard rubricerar sig som indie-band hör jag förhållandevis mycket hip-hop inspiration i trum-beatet. Och att kunna knyta an till flera genrer tycker i alla fall jag skapar de bästa låtarna. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.