Den svenska, London-baserade duon Honey fortsätter att skämma bort oss med sina fantastiska poplåtar. Efter att ha släppt EP:n Sweet Like i början av sommaren är de nu aktuella med singeln Somebody to. Här tar vi oss än en gång tillbaka till ett 70-talsdoftande musiklandskap i gränslandet mellan ABBA och Fleetwood Mac. Inte undra på att i alla fall jag älskar detta. Det är välproducerat och Miranda Öhman och Magda Skyllbäcks röster passar lika bra tillsammans som Agnetha och Fridas i inspelningsbåset.

Popmuzik Lover

Låten i sig handlar faktiskt om ett one night stand. Att sakna närheten och få sina behov tillfredsställda. Det i sig behöver ju inte betyda något djupare eller vara komplicerat. Vi är ju alla människor trots allt.

Bandet berättar för bloggen:

”Låten är lite mer rå och har en kaxigare attityd, vilket vi tyckte var kul eftersom att våra tidigare låtar och EP:n som har haft en sötare ton. Det var kul att experimentera och visa lite andra sidor av Honey. Det var vår inspiration och att få göra en lite mer ”avskalad” men ”straight forward” låt.”

Bli än en gång förförda av Honey och deras fantastiska retropop när de här tar oss in i hösten med singeln Somebody to.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.