Den svenska, London-baserade duon Honey fortsätter att skämma bort oss med sina fantastiska poplåtar. Efter att ha släppt EP:n Sweet Like i början av sommaren är de nu aktuella med singeln Somebody to. Här tar vi oss än en gång tillbaka till ett 70-talsdoftande musiklandskap i gränslandet mellan ABBA och Fleetwood Mac. Inte undra på att i alla fall jag älskar detta. Det är välproducerat och Miranda Öhman och Magda Skyllbäcks röster passar lika bra tillsammans som Agnetha och Fridas i inspelningsbåset.

Favoriter Apple Music

Låten i sig handlar faktiskt om ett one night stand. Att sakna närheten och få sina behov tillfredsställda. Det i sig behöver ju inte betyda något djupare eller vara komplicerat. Vi är ju alla människor trots allt.

Bandet berättar för bloggen:

”Låten är lite mer rå och har en kaxigare attityd, vilket vi tyckte var kul eftersom att våra tidigare låtar och EP:n som har haft en sötare ton. Det var kul att experimentera och visa lite andra sidor av Honey. Det var vår inspiration och att få göra en lite mer ”avskalad” men ”straight forward” låt.”

Bli än en gång förförda av Honey och deras fantastiska retropop när de här tar oss in i hösten med singeln Somebody to.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.