Peter Jöback släpper ny musik för första gången på tre år! Med Better Man passar han även på att berätta att det kommer släppa en hel del egenskriven musik i höst. Nya låten är inspirerad av samhällsrörelserna #Metoo och Black Lives Matter och han vill med låten inspirera fler att bli den bästa versionen av sig själva.

DOLBY ATMOS

”Vi är i en tid av förändring – vi har fått nog. Folk vågar göra sina röster hörda och vi måste lyfta blicken – se The Big Picture. ”To be a better man is to start doing what’s right instead of doing what is selfish”. Vi har en chans att förändra världen, vi står vid ett tydligt vägskäl och ansvaret ligger hos oss alla. Börja med dig själv som Gandhi sa, var förändringen du vill se i världen. Det är vad denna låt handlar om. Att vi, man som kvinna, ska välja att bli The Better Man”

Peter Jöback

Trots pandemi och nedstängningar kunde musiken fortsätta skapas via digitala möjligheter och nu är det dags för världen att höra resultatet av de diverse samarbeten artisten sysslat med. Samtliga låtar från kommande albumet är skrivna tillsammans med Tobias Fröberg, Tobias Karlsson och Kathryn Willams. Kathryn och Peter fortsatte hålla kontakten och strax innan pandemin slog till var Peter ofta i London där Pete Hammerton adderades i en skrivprocess för nytt material.

2021 markerar Peters stora år, han har just passerat 50-årsstrecket och firar 40 år som artist. Förutom flera utsålda sommarkonserter på bland annat Solliden sommarpratade han den 18 juli med ett program som passerade 1 000 000 lyssnare redan första veckan. Ikväll gästar han Tildes talkshowsamt och på tisdag Allsång på Skansen. I höst kommer vi dessutom få vi möta honom i gänget med Så Mycket Bättre. Det blir en hel del Peter Jöback framöver och det har vi väl inget emot!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011