Efter en plötslig insikt om att historierna Nina Luna berättade för sig själv och andra höll henne tillbaka föddes singeln Unbound. Frigjord från sitt förflutna sjunger sångerskan öppet och ärligt till oss lyssnare om livet på andra sidan. Skriven på en akustisk gitarr har låten därefter klätts upp i en skrud av organisk och elektronisk produktion, där sångerskan hämtar inspiration från pop, indie och folkmusik. 

Nordiska Favoriter

”Jag skrev den här låten i våras 2021 efter ett personligt genombrott. Jag insåg att historierna jag berättade för mig själv och andra människor höll mig bunden till det förflutna och fastnade, även om jag trodde att jag försökte gå vidare från gamla vanor och relationer. Låten handlar om hur befriande, men också läskigt det kan kännas att äntligen släppa allt bagage.

Nina Luna

Även om Unbound är riktigt bra så är det Nina Lunas röst som lyser allra starkast. Det är något med hennes vibrato som jag omedelbart dras till, det känns så ärligt och rått att det går rätt in. 

Efter att ha spenderat mesta delen av sin tonår och 20 årsåldern med att jaga en artistkarriär bestämde sig Nina Luna för att lämna New York och flytta tillbaka till Minneapolis. Ett ögonöppnande beslut som resulterade i en ny identitet och pånyttfödelse. År 2021 markerar starten på något alldeles speciellt och nära artistens autentiska själv. Ni hör Unbound här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.