Två av Sveriges absolut bästa låtskrivare och aktuella artister släpper idag deras gemensamma singel No Regrets. Som hit-lårskrivare till andra artister är det oftast så att låtarna går till någon annan, men just den här låten vill vännerna behålla för sig själva. Här teamar de även upp sig med Victor Thell och visar återigen sin otroliga talang för pop-hits. 

Nordiska Favoriter

”Jag, Nea och Victor Thell skrev ’No Regrets’ i våras och blev helt förälskade i den. Vi har pratat om att göra en låt tillsammans ett bra tag och det här kändes som den perfekta.”

SHY Martin. 

Produktionen är som klippt och skuren för sommaren och bär på ett budskap om att finna styrka i sig själv och släppa taget om sådant som påverkar en negativt.

No Regrets handlar om att ta sig vidare från ett destruktivt förhållande och fokusera på sig själv och framtiden. Att inte ha någon ånger över det som ligger bakom sig.”

Nea. 

På ett privat plan delar de båda låtskrivarna Nea och SHY Martin fler likheter än olikheter. Både är uppväxta i svenska småstäder innan de antogs på yrkeshögskolan Musikmakarna där de först träffades, för att sedan ta sig hela vägen till LA. De betraktades båda som två av landets mest hyllade låtskrivare innan de valde att parallellt även satsa på solokarriärer som artister. Med sina artistprojekt har de skördat stora framgångar och anses vara högst delaktiga i den nya generationen som definierar svensk popmusik på global nivå.

”Jag är så tacksam att jag får åka till platser som LA och London där jag har haft turen att arbeta med några av de bästa låtskrivarna och artisterna i världen. LA är fantastiskt och ger grymma möjligheter men det kan också vara en väldigt ensam stad. Därför har det varit så kul de gånger jag varit där samtidigt som SHY Martin, bara att umgås med en vän hemifrån mellan studiosessions betyder mycket.

Nea

Till No Regrets släpps även en musikvideo som fångar sen sommar-anda låten bär på. Ni ser den här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.