Vem såg inte Eva och Adam! Jag hade i alla fall varenda avsnitt på VHS samt filmen, japp. Det var ganska stor del av min tonår. Idag släpps ledmotivet När hjärtat bankar till den nya satsningen Eva & Adam som går upp på bio 27:e augusti. Och vem passar bättre än Myra Granberg att sjunga på låten. Sveriges just nu hetaste artist levererar ytterligare en hit och blandar återigen friskt engelska och svenska när hon sjunger om att ”flyga på wings of love”. Refrängen är omedelbar och efterliknar hjärtslagen när man är sådär utom sig förälskad i någon. 

För att vara en av de mest ikoniska serierna för unga har filmen en hel del att leva upp till. När Hjärtat bankar lovar gått inför stämningen, men det återstår att se vad filmatiseringen har att erbjuda. Såhär säger manusförfattaren Måns Gahrton. 

”Vi vill göra 2000-talets hittills mest hjärtknipande och träffsäkra romantiska komedi för unga, på tröskeln till puberteten. Vi vill göra det med ett tilltal som skapar igenkänning långt utöver målgruppen så det blir en riktigt bred familjefilm där det finns något för alla att älska”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply