Vad för andra lögner intalar vi oss själva? Det är frågan kanadensiska GUS ställer sig själv i nya LIES. Artisten menar att vi allt för ofta drar en lögn för både oss själva och andra för att inte exponera hur vi verkligen känner. Insiktsfullt och ärligt sjunger artisten i verserna till LIES om hur han intalar sig att han inte tycker om en viss person. Precis i det där stadiet när man befinner sig mellan vänner och kärlek. I refrängen blir låtens mening dock större och perspektivet skiftar till en frågeställning om att vi kanske ljuger om mycket i livet. 

Popmuzik Lover

Produktionen är pop-rock inspirerad och bär på en hel del live-instrumentering. Med hjälp av producenten Steven Moella har GUS lyckats skapa en perfekt bladning mellan pop och punk/rock och jag gillar detta starkt. I tillhörande visuellt material har inspiration hämtats från Hollywoods glansdagar och specifikt filmen Once Upon a Time in Hollywood

Uppvuxen i Toronto började denna lovande artist skriva egna låtar redan som 13-åring i pojkrummet. När låtskrivandet väl förflyttades utanför sovrummet fick diverse producenter upp ögonen för GUS och idag har han en lovande karriär framför sig. Ni hör nya LIES här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.