Vad för andra lögner intalar vi oss själva? Det är frågan kanadensiska GUS ställer sig själv i nya LIES. Artisten menar att vi allt för ofta drar en lögn för både oss själva och andra för att inte exponera hur vi verkligen känner. Insiktsfullt och ärligt sjunger artisten i verserna till LIES om hur han intalar sig att han inte tycker om en viss person. Precis i det där stadiet när man befinner sig mellan vänner och kärlek. I refrängen blir låtens mening dock större och perspektivet skiftar till en frågeställning om att vi kanske ljuger om mycket i livet. 

Produktionen är pop-rock inspirerad och bär på en hel del live-instrumentering. Med hjälp av producenten Steven Moella har GUS lyckats skapa en perfekt bladning mellan pop och punk/rock och jag gillar detta starkt. I tillhörande visuellt material har inspiration hämtats från Hollywoods glansdagar och specifikt filmen Once Upon a Time in Hollywood

Uppvuxen i Toronto började denna lovande artist skriva egna låtar redan som 13-åring i pojkrummet. När låtskrivandet väl förflyttades utanför sovrummet fick diverse producenter upp ögonen för GUS och idag har han en lovande karriär framför sig. Ni hör nya LIES här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply