Jasmine Thompson återvänder med sin unika stämma och ger oss den nostalgiska singeln Happy for you. Här minns sångerskan en gången romans och brister ut i olycka, men är ändå lycklig för den andra personens nya relation. Med sin berättande och utelämnande text gifter sig låten perfekt med Thompsons råa och emotionella stämma. Hon lyckas verkligen förmedla känslan av att vara den som gav det där lilla extra i en relation, men nu står tomhänt. Jag kan lova att artisten kommer röra dig djupt med den här låten och tillhörande avskalat storartade produktion.  

Popmuzik Popcast

I tillhörande video har Jasmine slagit sig ner vid pianot och gör det hon gör bäst. Nämligen att sprida en otrolig stämning och atmosfär. Färgerna i videon skiftar likt sångerskans röstomfång och vi får ytterligare en lysande singel efter nyligen släppta Already there

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.