Om det här är kärlek så vill jag inte ha den! Så gick nyligen tankarna på den 21-åriga alternativa indie-pop artisten Vase Cameo. När kärleken inte matchar ens förväntningar kan det ibland vara svårt att acceptera det faktum att en relation behöver ta slut. Det kan till och med vara svårt att bena ut vad som faktiskt är problemet med ens tillvaro. Men i låten Love Sucks har Vase kommit till insikten att han måste acceptera det faktum att kärleken faktiskt suger ibland. 

Popmuzik Lover

Tagen från EP:n Going Out som släpps på samma dag som singeln är Love Sucks en rebellsik indie-låt om att ta sig ur något ohälsosamt. Produktionen är förhållandevis elektroniskt driven med varma syntar och programmerade trummor. Men vi finner även organiska inslag som elgitarr och MIDI-spelade live-trummor. Men vad jag gillar allra starkast med den här låten är sånginsatsen från lovande Vase Cameo. Hans röst är fylld av attityd men ändå avslappnad och andas till stor del punk. Jag skulle vilja säga pratsång, men med en riktigt snygg ton i. Någonstans för tankarna mig till LANY som i många fall har ett liknande sound. Oavsett liknelser och klang i rösten så hör nig Love Sucks här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.