Australiensiska Benji Lewis har teamet upp sig med Los Angeles baserade Inbar Lavi på nya singeln Polaroids. Likt ett vykort från ett sommarparadis där ljudet av vågor vaggar en till sömns. Sjunger de båda om att återvända till den plats där de en gång skapade så kärleksfulla minnen. Låten beskrivs av artisterna själva som ett perfekt soundtrack till sommaren. Stämningen är övervägande chill med lagom mängd elektroniska inslag. Därtill är låten ett bevis på att låtskrivarsessioner definitivt är möjliga via länk.

DOLBY ATMOS

”Innan jag gick in i den virtuella sessionen hade Inbar och jag ett riktigt bra snack om vår delade kärlek till stranden och tiden ute i solskenet när man njuter av goda tider och skapar nya varaktiga minnen med de människor som är mest speciella för oss. Detta hjälpte verkligen med riktningen av låten” 

Benji Lewis

Med låten önskar artisterna att vi som lyssnare ska höja volymen, dra ner rutan i bilen och känna den varma vinden skölja över oss medan vi lyssnar till denna sommarhymn.

Att lyssna på låten gör att jag ler och vill hoppa omkring. Jag hoppas att det kan lysa upp dina dagar och vara del av dina speciella soliga stunder och minnen.

Benji Lewis

Låten kan betyda så många olik saker för olika personer. För mig är den ett tecken på längtande. Ekot av känslan att känna sig delaktig i stunden samtidigt som man är frånkopplad. Det genomgående temat är fagra minnen men hoppet om att skapa nya.

Inbar Lavi 

Jag diggar helt klart viben här, det känns som ett äktenskap mellan lounge-musik och pop. Och det är ju inte helt fel i mina öron. Med lagom mängd edge för att skapa intresse och tillräckligt mjuk produktion för att kunna flyta med i rytmerna är jag avslappnat lyhörd. Ni hör Polaroid här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011