Bonny Lauren är en singer-songwriter från Berlin. Artisten har tidigare varit med som sångerska på en hel del spännande samarbeten som Taking me higher med Mac Lean och Lucas Butler samt Lights on tillsammans med Saxity och BoyBoyBoy. Samarbeten som genererat över 15 miljoner streams på musikplattformarna. Så det är en stark grund för Lauren när hon nu släpper singeln How does it feel under eget namn.

Apple Music Svensk Pop

Här bjuds vi på en emotionell poplåt med skön rytm och med dagens populära lite mer avskalade produktion. Låten i sig handlar om att emotionellt frigöra sig från en person som man tidigare varit väldigt nära. Om att få en helt annan bild av personen som tidigare sågs i ett helt annat ljus.

Med det känns det som Bonny kommer stå stadigt på egna ben även som artist. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.