Bonny Lauren är en singer-songwriter från Berlin. Artisten har tidigare varit med som sångerska på en hel del spännande samarbeten som Taking me higher med Mac Lean och Lucas Butler samt Lights on tillsammans med Saxity och BoyBoyBoy. Samarbeten som genererat över 15 miljoner streams på musikplattformarna. Så det är en stark grund för Lauren när hon nu släpper singeln How does it feel under eget namn.

Svensk Pop

Här bjuds vi på en emotionell poplåt med skön rytm och med dagens populära lite mer avskalade produktion. Låten i sig handlar om att emotionellt frigöra sig från en person som man tidigare varit väldigt nära. Om att få en helt annan bild av personen som tidigare sågs i ett helt annat ljus.

Med det känns det som Bonny kommer stå stadigt på egna ben även som artist. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.