Den sydafrikanska artisten Cece Vee följer upp singeln Wild hearts från i våras med Black light som släpps tillsammans med en musikvideo. Här bjuds vi på en skönt medryckande elektropoplåt som absolut har en hitkänsla över sig. Låten i sig handlar om att ta kontrollen över en dålig relation och lämna. Att istället för att bli kvävd i förhållandet hitta ut och ta sig vidare.

Popmuzik Popcast

Artisten berättar för bloggen:

”Även om låten handlar mer specifikt om en romantisk situation, tror jag att samma sak förekommer i andra miljöer, som vänskap och arbetsrelationer. Jag har personligen gått igenom några olika situationer som denna under mitt liv och jag har lärt mig att även om det kan vara svårt så är att lämna det bästa du kan göra för dig själv. Det kan vara livsförändrande.”

Musikvideon till Black light är regisserad av Joshua Cookson och du kan kolla in resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.