Jax Anderson (tidigare Flint Eastwood) arbetar just nu mot sitt kommande album Songs For Every Condition som släpps till hösten. Från det kan du här lyssna på singeln Bigger picture, som är ett samarbete med VÉRITÉ. En upplyftande låt med härlig energi i både arrangemanget och sången. Ints så konstigt kanske att låten släpps tillsammans med låten Say I do och går under samlingsnamnet Happy för att då vara en del i de olika tillstånd som man kan befinna sig i och som kommer visas upp på albumet. Just låten Say I do är skriven specifikt för queer-bröllop, vilket artisten skapade efter att ha märkt att det inte fanns så många gjorda för det ändamålet.

Dolby Atmos

Om singeln berättar Anderson för bloggen:

Bigger picture och Say I do skrevs om ögonblick av lycka. För mig är lycka en våg du måste rida när den är här och ett minne att att återvända till från när vågen sjunker. Bigger picture handlar om det lyckliga ögonblicket att träffa någon ny och din värld öppnar sig som den aldrig gjort förut. Jag älskade att ha med VÉRITÉBigger picture. Hennes röst smälter perfekt in och jag visste att hon skulle sätta den. Låten skrevs på turné i Australien och jag kände att det behövde vara mer av en mix av snarare än en enskild sångare.

Så välj lycka och lyssna på singeln Bigger picture här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.