Jax Anderson (tidigare Flint Eastwood) arbetar just nu mot sitt kommande album Songs For Every Condition som släpps till hösten. Från det kan du här lyssna på singeln Bigger picture, som är ett samarbete med VÉRITÉ. En upplyftande låt med härlig energi i både arrangemanget och sången. Ints så konstigt kanske att låten släpps tillsammans med låten Say I do och går under samlingsnamnet Happy för att då vara en del i de olika tillstånd som man kan befinna sig i och som kommer visas upp på albumet. Just låten Say I do är skriven specifikt för queer-bröllop, vilket artisten skapade efter att ha märkt att det inte fanns så många gjorda för det ändamålet.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar Anderson för bloggen:

Bigger picture och Say I do skrevs om ögonblick av lycka. För mig är lycka en våg du måste rida när den är här och ett minne att att återvända till från när vågen sjunker. Bigger picture handlar om det lyckliga ögonblicket att träffa någon ny och din värld öppnar sig som den aldrig gjort förut. Jag älskade att ha med VÉRITÉBigger picture. Hennes röst smälter perfekt in och jag visste att hon skulle sätta den. Låten skrevs på turné i Australien och jag kände att det behövde vara mer av en mix av snarare än en enskild sångare.

Så välj lycka och lyssna på singeln Bigger picture här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.