Jax Anderson (tidigare Flint Eastwood) arbetar just nu mot sitt kommande album Songs For Every Condition som släpps till hösten. Från det kan du här lyssna på singeln Bigger picture, som är ett samarbete med VÉRITÉ. En upplyftande låt med härlig energi i både arrangemanget och sången. Ints så konstigt kanske att låten släpps tillsammans med låten Say I do och går under samlingsnamnet Happy för att då vara en del i de olika tillstånd som man kan befinna sig i och som kommer visas upp på albumet. Just låten Say I do är skriven specifikt för queer-bröllop, vilket artisten skapade efter att ha märkt att det inte fanns så många gjorda för det ändamålet.

Om singeln berättar Anderson för bloggen:

Bigger picture och Say I do skrevs om ögonblick av lycka. För mig är lycka en våg du måste rida när den är här och ett minne att att återvända till från när vågen sjunker. Bigger picture handlar om det lyckliga ögonblicket att träffa någon ny och din värld öppnar sig som den aldrig gjort förut. Jag älskade att ha med VÉRITÉBigger picture. Hennes röst smälter perfekt in och jag visste att hon skulle sätta den. Låten skrevs på turné i Australien och jag kände att det behövde vara mer av en mix av snarare än en enskild sångare.

Så välj lycka och lyssna på singeln Bigger picture här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.