Vi befinner oss just nu i mitten av sommaren och om det är något som tillhör just denna årstid är det musik. Exakt samma åsikt delar indie-pop duon Lone Waves som med sin nya singel Daylight ger oss ett soundtrack till de där långa varma kvällarna. Singeln uppmanar ganska enkelt till att leva i nuet och inte låta livet passera förbi. Med en färgstark produktion som är lika storartad som budskapet lyckas Lone Waves transportera mig till en drömsk bekymmerslös plats bortom vardagens problem. Feel-good känslan är på topp och tacksamheten gentemot livet är otroligt tydlig om vi lyssnar noga på texten.

Nordiska Favoriter

Marscherande pukor och ekande gitarrer välkomnar oss in i denna snyggt hopsnickrade indie-låt som verkligen lovar en lysande framtid för Lone Waves. Trots en ganska komplicerad rytm balanserar killarna alla element perfekt för att skapa en skön blandning mellan avslappnat och energifyllt. Tittar vi närmare på de två delarna av duon så finner vi Louis Johnson och Josh Hawkins som tidigare arbetat ihop på flertalet projekt. Men idén att starta en egen musikresa föddes relativt nyligen och nysläppta singeln från debutalbumet med samma titel är definitivt en låt som kommer rulla på min lista i sommar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.