Efter singlarna Not too loud och The Surface tidigare i år är islänningen Ragnar Ægir tillbaka med sin tredje singel I’m at home. Här bjuder artisten oss på en storskalig poplåt som handlar om hemlängtan medan arrangemanget tar oss med på en episk resa över det karga isländska landskapet. Något vi även får se i en magiska musikvideon som är lite som en spektakulär reklamfilm för landet och där vi följer med Ása Steinars runt ön (släpps den 16:e Juli).

Popmuzik Lover

Artisten berättar för bloggen:

Som boende i Tyskland har jag en ständig saknad och hemlängtan. Särskilt under pandemin då det varit förbjudet att resa. Låten handlar om den befriande känslan av att komma hem efter långa perioder utomlands. Att landa på en flygplats och veta att du har fem timmars bilresa för att komma hem är inte så kul. Men att få se alla dessa fantastiska platser på resan genom Island är en otroligt uppfriskande känsla vilket har gett mig och min familj en nyvunnen energi och inspiration.

Ragnar själv hämtar inspiration från isländska kollegor som Björk, Of Monsters and Men och Sigur Rós, så hans musik är lika mycket en homage till sina musikkollegor som den sätter han själv och Island än en gång på musikkartan.
En EP med Ragnar Ægir är planerad til slutet av 2021, så det lär nog dyka upp ännu någon låt här i bloggen, och om inte så finns de ju alltid i din streamingtjänst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.