Andi Rella är en artist från Westchester i staten New York. Hon släppte bland annat EP:n Tequila Baby i fjol och albumet Boys Love Crazy 2019. Nu är det dock dags för artisten att arbeta mot sitt andra album och först ut från det är singeln och titelspåret Best u ever had. En breakup låt från ett fram och tillbaka-förhållande och som försöker ge en lite tröst och acceptans i processen.

Apple Music Svensk Pop

”Ibland håller vi i saker långt längre än vi borde på grund av komfort eller historia; men det är viktigt att förstå när det är dags att släppa taget.”

Andi Rella

Best u ever had blir en rytmisk och behaglig poplåt som lyfts fram av sångerskans mjuka röst och vemodiga känsla. Så definitivt en låt som fångade mitt intresse här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.