Efter att ha släppt singeln White lies i Maj är det nu dags för den tysk-lettiska artisten Diana Goldberg att följa upp med singeln FYI. Låten är ett långfinger till de personer i någon form av maktposition som utnyttjar andra och inte kan respektera gränser utan som tar för sig. Inte helt ovanlig handling av somliga manliga chefer som tycker det är en självklarhet att de kan ta för sig av någon för att få tillfredsställa sig själv och sitt ego.

FYI är ett svar till människor som inte respekterar gränser och använder sin arbetsposition för att komma undan med det. Låten ger alla som någonsin har handlat om sexuellt våld eller trakasserier. Det är inte ditt fel och du är inte ensam.

Diana Goldberg

Låten i sig är en lekfull poplåt i stil med en dos Lily Allen-vibbar över sig skulle jag säga. Så helt klart en underhållande och samtidigt tänkvärd låt av Diana. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.