Om du är på jakt efter en upplyftande låt som ger dig den där må-bra-känslan så hittar du just det med singeln Anything but love. Det känns som det kommer många låtar i denna stilen just nu. När vi håller på att se ljuset i Covid-tunneln och livet kan förhoppningsvis öppna upp och bli bättre. Visst, vi brukar få många sommarlåtar inför varje sommar, men i år känns lite än mer speciellt vilket är trevligt.

Anything but love är mer pop och optimistisk än mycket av den musik jag har släppt tidigare. Men när jag skrev låten under våren 2021 kändes det väldigt uppriktigt och ärligt. När jag tog med den till min producent bestämde vi oss för att omfamna den fängslande popstämningen och bara gå med den och det blev den här låten som för mig känns som perfekt sommarpop efter karantänen.

Nina Luna

Bakom Anything but love hittar vi Nina Luna. En artist från USA som spenderat många av sina år i New York men som i början av 2019 bestämde sig för att återvända till Minneapolis för att tänka över var hon är i livet och vart hon vill gå. Det resulterade i den mer akustiska EP:n Notes on a Decade of Romance 2020 och nu är det som sagt dags för Luna att ta sig an 2021 med ny musik och det blir väldigt upplyftande och poppigt, vilket jag uppskattade.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.