Efter singlarna Take five och Surrender tidigare i år är det nu dags för FUHR att släppa singeln Deg Madongo en härligt medryckande poplåt som handlar om allt och inget. Vad det än är så blir det sjukt underhållande och en perfekt låt till varma sommardagar i solen.

Apple Music

Om sin inställning till musiken berättar artisten:

”Det kanske är den där jävla-anamma-viben jag vill åt, samtidigt som att jag vill ge något magiskt till lyssnarna. Pop för mig är känslor och det är faktiskt något som är helt otroligt, eller hur??? Jag känner i alla fall någon slags magi när jag gör låtarna och tänker att det är bussigt att dela med mig av det.”

Så låt Deg Madongo med dess rytmer och lekfullhet verkligen förföra dig. Det är definitivt en låt som har stor chans att boosta vilket humör som helst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.