Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen och denna gång på tyska. Det här ju inte till vanligheten, nen musik är universell som det heter och jag tyckte detta blev både emotionellt och fint.

Nordiska Favoriter

Artisten heter Vanessa Dulhofer och är 16 år gammal och kommer från Österrike. Hon släpper här singeln Deine Richtnung under artistnamnet NESS där hon sjunger om sin ex-flickvän och om att ta fel vägval i kärlekslivet som slutar krossade drömmar och smärtsamma beslut.

”Att skriva den här låten hjälpte mig att hantera att förlora någon viktig. Det är musikens skönhet för mig – när jag mår dåligt sätter jag mig ner och skriver om det. Oavsett vad som kommer av det, känner jag mig bättre och bättre efteråt!”

NESS

Deine Richtnung är första av tre singlar som NESS släpper under 2021, så vi kan se fram emot mer musik med denna imponerande artist.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.