Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen och denna gång på tyska. Det här ju inte till vanligheten, nen musik är universell som det heter och jag tyckte detta blev både emotionellt och fint.

Popmuzik Lover

Artisten heter Vanessa Dulhofer och är 16 år gammal och kommer från Österrike. Hon släpper här singeln Deine Richtnung under artistnamnet NESS där hon sjunger om sin ex-flickvän och om att ta fel vägval i kärlekslivet som slutar krossade drömmar och smärtsamma beslut.

”Att skriva den här låten hjälpte mig att hantera att förlora någon viktig. Det är musikens skönhet för mig – när jag mår dåligt sätter jag mig ner och skriver om det. Oavsett vad som kommer av det, känner jag mig bättre och bättre efteråt!”

NESS

Deine Richtnung är första av tre singlar som NESS släpper under 2021, så vi kan se fram emot mer musik med denna imponerande artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.