Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen och denna gång på tyska. Det här ju inte till vanligheten, nen musik är universell som det heter och jag tyckte detta blev både emotionellt och fint.

Artisten heter Vanessa Dulhofer och är 16 år gammal och kommer från Österrike. Hon släpper här singeln Deine Richtnung under artistnamnet NESS där hon sjunger om sin ex-flickvän och om att ta fel vägval i kärlekslivet som slutar krossade drömmar och smärtsamma beslut.

”Att skriva den här låten hjälpte mig att hantera att förlora någon viktig. Det är musikens skönhet för mig – när jag mår dåligt sätter jag mig ner och skriver om det. Oavsett vad som kommer av det, känner jag mig bättre och bättre efteråt!”

NESS

Deine Richtnung är första av tre singlar som NESS släpper under 2021, så vi kan se fram emot mer musik med denna imponerande artist.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.