Johannes Ågren är tillbaka med ny musik lagom till sommaren. På riktigt är en euforisk poplåt med stor produktion som har ett sound av pampiga synthar och smutsiga indie-gitarrer samt ett förväntansfullt beat. Det blir sådär härligt upplyftande i stilen som gör att låten blir filmisk. Med andra ord inte så konstigt att jag gick igång på detta. En låt att uppleva sommaren tillsammans med och ett soundtrack till de ljusa nätterna.

Popmuzik Lover

Johannes Ågren har du tidigare hört i bloggen med singlarna Förlorad och Hellström-covern För sent för Edelweiss, samt att han även spelat in en svensk tolkning av Broder Daniels klassiker Shoreline som i Ågrens version heter Blåser bort.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.