Med ett arrangemang av retrodoftande synthpop som kryddats med den där tidstypiska funkiga gitarren och ett magiskt saxsolo släpper Laser & Bas tredje singeln från kommande albumet Teddy och Helena som dimper ner i September. Resultatet blir sjukt lekfullt och jag kan inte låta bli att verkligen älska känslan i låten och den beskrivande texten.

Favoriter Apple Music

Vem är den där Henric då som Carl Lundgren sjunger om då? Jo men det är (såklart) Henric Claesson från This is Head. För Jag kom hit med Henric handlar om hur Carl träffade sin partner när han och Henric gick på lokal. Tur var väl det, att det blev kärlek och gnistor den kvällen, för annars hade vi inte fått denna lysande poplåt.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.