Den hunkige Alex Aiono samarbetar med Jake Miller på sommarsingeln Played out. Här bjuder den 25-årige amerikanen oss på en medryckande och positiv poplåt där han ser tillbaka på den länga väg han gått för att komma dig han är idag. En liten klapp på axeln att han lyckats och att det hela blev så bra som det faktiskt blev. Den typ en själv-pepp många kan behöva.

Popmuzik Popcast

Sångaren berättar om låten:

”Jag tror att vi som människor alltid missar skogen för träden när vi befinner oss i livets tjockare situationer. Det är inte förrän du är ute i skogen eller har övervunnit vad du gick igenom som du kommer till insikt allt för vad det verkligen är. Oavsett om det är kärlek (som jag hänvisar till i låten), karriär, ett långsiktigt mål eller någon spirande och blomstrande situation. Ibland måste du stanna och uppskatta hur allt faktiskt blev.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.