Dags för ett transatlantiskt samarbete här i bloggen. Det är den amerikanska sångerskan Jodi Valentin som samarbetar med den svenske producenten Nyman för att skapa magi tillsammans i låten Endless Summer. En chillad och upplyftande danslåt som känns som ett perfekt soundtrack för den varma solnedgången på en strand. Det är nästan så man tas till dansstranden utmed Santa Monica när man hör låten, för det är ju där man har den där oändliga sommaren som man aldrig vill ska ta slut.

Popmuzik in Dolby Atmos

Akterna tog kontakt via Instagram och inom 24-timmar hade de skapat och spelat in låten, så avstånd är definitivt inget hinder för att göra musik. Bara bra uppkoppling.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.