Den norsk-amerikanska duon NIGHTMÅNE är tillbaka med sin fjärde singel och följer upp Fall apart, Misfits och Fool som alla släppts tidigare i år. Nya singeln heter Dance my tears away och är en dansant elektronisk poplåt om att rätt och slätt dansa bort sorg och bekymmer. Lite som dansterapi skulle man kunna säga. Låten är lite som en nick till Lady Gaga och Robyn och deras fantastiska poplåtar som förgyllt våra liv och dansgolv, och som gärna mixar det dansanta med det vemodiga. Precis som NIGHTMÅNE gör här. Lysande pop att gråta men framförallt dansa till.

Popmuzik Popcast
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.