Lucy Dreams är en trio som skapar drömliknande elektropop från Wien. De släppte bland annat singeln Pacific shore i slutet av förra året som du även kunde lyssna på här i bloggen.

Popmuzik in Dolby Atmos

Nu är de aktuella med singeln Dreamland. Som titeln antyder är det än en gång drömliknande pop som bjuds på. Skönt svävande elektronisk pop med ett behagligt gung i trummorna och känslan över låten. Ett sökande efter just Dreamland. Ett utopia, långt ifrån denna plats vi är på just nu.
Så slut ögonen och följa med på resan. Det kommer bli magiskt.

Dreamland är även första smakprovet från Lucy Dreams kommande album. Så det finns med andra ord mer att upptäcka i det kosmos som bandet skapat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.