Carl-Oscar Korenado och Jonathan Larsson i I Am Nova är tillbaka med sin energifyllda indiepop när de här släpper singeln Don’t wait up. På nya singeln sjunger duon om att ta sig ifrån ett ohälsosamt förhållande. Ett klassiskt tema för en låt, men också en låt som är härligt medryckande och upplyftande för just den typen av tema. Så när de lämnar förhållandet bakom sig gör de det med huvudet högt skulle man kunna säga.

Nordiska Favoriter

Don’t wait up är första singeln som I Am Nova släpper genom skivbolaget Fifth Island Music/Docks. Det ska bli intressant att se om de med ett skivbolag i ryggen kan ta steget upp och ut än mer och få det genomslag de är värda. Förhoppningsvis kommer i alla fall Don’t wait up locka till sig lyssnare som vill ha just en medryckande och stark poplåt. Så vi håller tummarna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.