Mmm…. får man säga så om musik? Personligen är storartade mörka poplåtar min favorit och Felicia Lu imponerar verkligen i nya Pay. Här får vi en synisk låt om hämnd och mörker. Ibland vill man ju bara förlora sig själv i hat och upprättelse. Inte för länge dock, men alldeles lagom sådär så att det ger en styrka att ställa sig upp igen. Bränd av ett ex hör vi Felicia sjunga om hur hon ska låta sin före detta betala för sina brott. En favoritrad från låten översatt till svenska är; ”nu när jag har sett båda dina ansikten kommer jag bränna upp alla platser vi var på tillsammans”. Behövs inga kommentarer på det känner jag.

Svensk Pop Apple Music

Produktonien är svulstig och mäktig. Distade syntar kontrasteras med tunga beats och en sång som skär rakt igenom en. Bara 24 år gammal känns det som att Felicia Lu verkligen är något på spåren med nya singeln. Efter vinsten i en nationell tysk talangshow 2014 har hon bland annat varit med i uttagningen till Eurovision, men framförallt spenderat mängder av timmar i studion för att skapa sitt unika sound. Något hon verkligen lyckas med i Pay

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011