Med tre Grammis-nomineringar i ryggen, ett debutalbum som kommer i september samt en sommar med mängder av spelningar. Kan man lugnt säga att Myra Granberg haft ett imponerande år. Ständigt aktuell är hon återigen tillbaka med ny singel och idag släpps den rappa och catchiga Sad Boy. Som vanligt är låten både skriven och producerad av artisten själv och hon blandar svenska och engelska på ett uppfriskande och coolt sätt. Produktionen är både in your face och levererar attityd gånger hundra. Men den tillsynes hårda ytan döljer mer där under.

Apple Music

Sad boy är till synes en lite uppkäftig låt om hårda fasader, men handlar under ytan om att det är okej att må dåligt. Att låta sitt mörker sippra ut och sänka garden. Under skapande-processen av Sad boy så tänkte jag mycket på några grabbar i grundskolan som jag fick ta många hårda ord och knytnävar ifrån i flera år. Och hur jag där och då avskydde dom mest av allt, men idag kan förstå deras ’ sadness och se igenom dom. Innerst inne så mår vi alla skit i stunder, och då är det ibland lite för lätt att låta sin inner-bitch rinna ut över närmaste individ. 

Myra Granberg

Svensk pop gjord till elektronisk perfektion så låter det när Myra granberg släpper Sad Boy.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.