Elektronisk popmusik som i refrängen hämtar inspiration från latinska rytmer med en produktion bjuder in till dans, glädje och firande. Ungefär så skulle jag vilja beskriva brittiska 3ric och hans nya singel Greater Heights. Här får producenten även sällskap av Michael Shynes lysande stämma som med ett dynamiskt djup gör låten fulländad. 

Men trots ett på ytan relativt upplyftande skal finns en djupare mening gömd i texten. Själva låten talar nämligen om att förlora någon man älskar.

Låten handlar om att förlora någon du älskar, oavsett om det är familj, en vän eller en betydande annan. Den tar perspektivet av den personen du förlorade, och de säger till dig, att de önskar det bästa för dig. Att fortsätta och uppnå dina drömmar och dessa ”större höjder”, som låten heter!

3ric

För just artisten 3ric är låten dedikerad till hans farmor som gick bort 2017 och spred budskapet om att inga drömmar är för stora för att nå. Så istället för att gå för djupt in i sorgen får vi här en låt som både firar livet och kärleken till varandra.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.