Eric Saade fortsätter att imponera detta år med den nya funkiga singeln Like U Used To. Det känns äntligen som att artisten hittat hem vad gäller sitt sound, det är mognare och mer i samklang med popmusiken än han någons varit. I nya singeln får vi återigen en liten hook som bär på en enkel la,la,la slinga som i Melodifestival-låten Every Minute. Smart konstruerat och definitivt med en röd tråd andas låten sommar och bekymmerslöshet. Innebörden är enkel, personen som man en gång älskade älskar inte en på samma sätt längre. En perfekt singel-låt inför den annalkande högsäsongen för dejtande. 

Favoriter Apple Music

Like U Used To handlar om känslan av att man sakta men säkert blir mindre och mindre älskad, och att det även kan vara något som befriar en person. Jag älskar blandingen av vemodet i texten, och den naiva och ganska glada musiken som låten besitter!”

Eric Saade

Skriven tillsammans med hit-makarna Linnea Deb och Joy Deb känns detta som en utmanare för sommar-hit. En sak är i alla fall klart vi kommer höra mycket Saade på radio i sommar och även se honom på diverse corona-säkra scener. För killen har just nu flow och det känns som den nu mera 30-år gamla artisten vet vad han vill och inte längre är rädd för att inkorporera sin härkomst och sitt arv i musikskapandet. Något som definitivt applåderas. Till hösten kommer även Eric till Göteborg får två exklusiva helger där mat och musik kommer förenas av honom och Johan Jureskog.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.