Efter att ha släppt Heart to spare i April är den libanesiske popsensationen Maro nu aktuell med singeln Addicted to her sadness. Här bjuder den 20-årige sångaren oss på en behaglig poplåt med avskalat och rytmiskt gitarrarrangemang som ger den där perfekta bedroom-pop-känslan. Lägg sedan till artistens uttrycksfulla röst till det hela och den har alla möjligheter att bli ännu en hit.

Favoriter Apple Music

Låten i sig handlar om att vara i ett förhållande där man själv är för mycket kär för att släppa för att man som sagt är Addicted to her sadness, trots att ens vänner säger att man kanske ska gå vidare. Det blir med andra ord många känslor och vacker sång av Maro, och du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.