Det är dags för Peter Johansson och hans SCALA att följa upp singeln Alibi som släpptes i Mars. Klassisk synthpop från samma musikvärld Vince Clarke brukar leverera för våra öron. Det är med andra ord melodiska och lekfulla synthslingor som tillsammans skapar en härlig pop-karamell för oss. För visst får man en skön nostalgisk känsla av produktionen?

Apple Music

Bakom mikrofonen hittar vi än en gång Chiara Tahnee som även skänkte sin röst till Alibi. Det är med andra ord bara till att klicka igång låten här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.