Andra singeln från det kommande albumet Spring baby spring heter Nätterna och är en fin historia om naiv kärlek. Här sjunger Thomas Stenström om att deras relation är bättre om nätterna och kvällar. Och kanske det är så att den där idylliska sommarkärleken man har i sitt huvud just utspelar sig i skymning tätt intill varandra. Produktionen följer samma spår som första singeln och är relativt organiskt hållen. Det andas indie men det nya soundet är samtidigt något helt annat än vad Thomas presenterat innan. Själv säger artisten att detta album inte känns som något han gjort innan och det kommer rakt ifrån hjärtat. Ganska logiskt då att jag känner exakt samma sak när jag lyssnar till musiken.

Dolby Atmos

Innan höstens albumsläpp ska artisten till Gotland och spela in Så Mycket Bättre. Det känns ju som att allt är perfekt upplagt för en stor release med förväntansfulla fans när albumet väl kommer. Förra singeln Det är nog aldrig för sent för oss två har i skrivande stund redan nått 1,2 milj streams och det känns som det lär bli några miljoner gånger till innan sommaren är slut även på det nya släppet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.