Andra singeln från det kommande albumet Spring baby spring heter Nätterna och är en fin historia om naiv kärlek. Här sjunger Thomas Stenström om att deras relation är bättre om nätterna och kvällar. Och kanske det är så att den där idylliska sommarkärleken man har i sitt huvud just utspelar sig i skymning tätt intill varandra. Produktionen följer samma spår som första singeln och är relativt organiskt hållen. Det andas indie men det nya soundet är samtidigt något helt annat än vad Thomas presenterat innan. Själv säger artisten att detta album inte känns som något han gjort innan och det kommer rakt ifrån hjärtat. Ganska logiskt då att jag känner exakt samma sak när jag lyssnar till musiken.

Apple Music Svensk Pop

Innan höstens albumsläpp ska artisten till Gotland och spela in Så Mycket Bättre. Det känns ju som att allt är perfekt upplagt för en stor release med förväntansfulla fans när albumet väl kommer. Förra singeln Det är nog aldrig för sent för oss två har i skrivande stund redan nått 1,2 milj streams och det känns som det lär bli några miljoner gånger till innan sommaren är slut även på det nya släppet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.