John Ryan Del Bosque och Dani Turner träffades under sina college-år när de studerade musikallinjen i Huntsville, Texas. Efter tiden på college hamnade de båda i New York och sedan separerades de under några år när John hamnade på en kryssare och underhöll gästerna där medan Dani hamnade i Spanien där hon gick Berklee College of Music.
Några år senare flyttade de ihop i Astoria, New York där de tillsammans bildade Roesmont Post.

Senaste singeln med duon är den upplyftande Say it som nyligen släppts. En låt som handlat om att få ut det som tynger dig, men just den personen du behöver säga det till är också den personen vars reaktion du är mest rädd för. Resultatet är en sån där filmisk poplåt med skön puls i beatet och jag tycker rösterna gifter sig väldigt bra på låten. Sedan är det ju kul att de själva inspirerats av både MUNA och Robyn när de producerat låten. Definitivt en låt som jag tyckte passade bloggen väldigt bra. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply