Indiepop sångerskan Lexi Jayde ger mig melankoliska vibbar i nya singeln Bedroom Walls. Här möter indiemusik pop i en perfekt blandning mellan kommersiellt och eget, någonstans för soundet mig till den omåttligt populära Olivia Rodrigo. Såhär säger artisten själv om sin nya låt: 

”Den här låten uttrycker en känsla som jag tror att vi alla har gått igenom – en känsla av att vilja vara ensam i sitt rum där man kan vara sig själv snarare än att vara på fest. Mitt sovrum är mitt säkra utrymme. Jag känner mig som mig när jag är i mitt rum, det är det enda stället i mitt galna liv som gör att jag kan fokusera på mig själv och vara närvarande. Att ha den tiden är så viktig och det är de små ögonblicken som spelar roll! ”

Lexi Jayde är artisten som sjungit och spelat sedan barnsben, blott 18 år reflekterar hon kring allt en tonåring går igenom och sätter ord på detta med musik. I tillägg till musiken är sångerskan även skådespelare, men det är framförallt musiken som varit hennes största kall. Önskan är att lyssnarna ska kunna känna igen sig i hennes texter och att hon får agera stöttepelare till de som behöver stöd. Känslomässiga Bedroom Walls hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply