Secret Sign är ett band från Toronto i Kanada som skapar elektronisk pop. De släppte bland annat EP:n Night Rituals 2018 och nu är det dags för bandets första singel 2021 i form av Days bleed.

Favoriter Apple Music

Ljudbilden påminner lite om den William Orbit skapade för Madonna på hennes Ray Of Light-album och det är ju inte fel. Lite mörk och drömliknande i känslan och samtidigt som låten får ett skönt driv.

Days bleed skapades som en så kallad lockdown banger under detta Corona-år men också som en kärlekslåt. Låten kommer att finnas med i den nya dokumentären No Tickets at the Door som handlar om pandemins inverkan på underground-scenen i Toronto.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.