Hannah Kelly släppte singeln New faces i slutet av förra året och nu är sångerskan aktuell med Ocean brain. Här bjuder sångerskan oss på dramatisk och samtidigt vacker alt-pop där sångerskan sjunger om att dela med sig av sina mest personliga känslor med någon och känna en lättnad och frihet igenom att göra det.

Popmuzik Lover

Till låten släpper sångerskan en undervattensvideo som har premiär nästa vecka. Videon gjordes möjlig igenom en crowdfunding och scener spelades in i slottet Hünegg i artistens hemland Schweiz. Men tills videon dyker upp nästa vecka så kan du lyssna på själva låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.