Du knaske känner igen Alex Eklund från senaste säsongen av Big Brother. Där gjorde han bland annat succé med sin låt Storebror som han framförde i finalen. Själv hittar Alex inspiration till sin musik från den svenska popscenen och artister som Markus Krunegård, Benjamin Ingrosso, Gyllene Tider, och Orup.

Nu är Alex aktuell med singeln Olyckan som du kan höra här i bloggen. Låten handlar om att allt i livet skiter sig och man är som en vandrande olycka. Du vet, personen som alltid får dåliga saker att hända. Lite som Tedd Åströms karaktär i Trazan & Banarne som hette just Olyckan och som kom fram så snart det hände något dumt.

Med Olyckans bjuder Alex oss på en klassisk svensk popdänga med stark refräng som kommer få hela puben att sjunga med. Helt klart en låt som har alla de viktiga ingredienserna till att kunna bli en riktig sommarplåga. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply