Pulserande syntar, drivande beats och elektroniska gitarrer inlindat i en nostalgisk 70-tals disco-känsla. Lägg därtill att det är en perfekt blandning mellan mid- och upptempo så får ni låten Movement från alternativa pop-artisten Sof. Här hör vi henne sjunga om att hitta balansen mellan avslappning och laserfokus. Men samtidigt hur svårt det kan vara att just hitta denna balans. I ett elektroniskt drivet musiklandskap aktualiserar artisten debatten kring psykisk ohälsa, såhär säger hon själv om nya singeln. 

”Hustle-kulturen och hyperproduktivitet är mycket vanligt i Amerika, men all media vi ser kring den omfattar inte vikten av avkoppling och omladdning. Jag kämpar hårt för att hitta balans, även nu, och jag vill visa att båda ändarna av detta spektrum kan vara skadligt. ”

Det var efter en cover på Britney Spears Criminal som Sof fångade allmänhetens uppmärksamhet. Denna nu mera lovande independet-artist har redan erövrat stor mark på popscenen och fått lysande lovord från kritiker världen över. Kanske är det just singeln Movement som skjutsar hennes karriär ännu lite närmare popstjärna. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply