Lite pop-country om kärlek, det är väl inte helt fel? Trots ett tufft 2020 mötte Steven Sware sin flickvän och låten Back To You är en hyllningslåt till deras ettårsdag. De två träffades när artisten gav sig ut på turen tidigt förra året och flickvännen var den som bokade giget. Det är vad vi kallar ödet. Därefter har paret i stort sett suttit ihop och delat livets med och motgångar. 

Back To You är em kommersiell country-låt med elgitarrer, maffig produktion och en riktigt omfamnande varm stämma från sångaren Steven Sware. Trots att artisten endast är i 20-års åldern har han sysslat med musik i över tio år. Denna multiinstrumentalist och låtskrivare började i band redan som 15-åring och har därefter experimenterat med diverse sound och stått på många scener. Nya singeln markerar dock starten på något nytt och en tydligare framtoning i vem han är som artist. Låten beskriver artisten som en kulmen av att ha arbetat med flertalet talangfulla producenter och låtskrivare. Såhär säger han om sin nya musik. 

”Jag vill att det ska låta bra – jag vill att det ska låta samtida och ha några av de moderna inslagen, men för det mesta gillar jag också att hålla min röst så naturlig som möjligt. Jag vill att sången ska låta som att jag är precis framför dig på scenen. Det tog ett tag, men jag tror att jag äntligen är där jag hör hemma som låtskrivare”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply