Lite pop-country om kärlek, det är väl inte helt fel? Trots ett tufft 2020 mötte Steven Sware sin flickvän och låten Back To You är en hyllningslåt till deras ettårsdag. De två träffades när artisten gav sig ut på turen tidigt förra året och flickvännen var den som bokade giget. Det är vad vi kallar ödet. Därefter har paret i stort sett suttit ihop och delat livets med och motgångar. 

Apple Music Svensk Pop

Back To You är em kommersiell country-låt med elgitarrer, maffig produktion och en riktigt omfamnande varm stämma från sångaren Steven Sware. Trots att artisten endast är i 20-års åldern har han sysslat med musik i över tio år. Denna multiinstrumentalist och låtskrivare började i band redan som 15-åring och har därefter experimenterat med diverse sound och stått på många scener. Nya singeln markerar dock starten på något nytt och en tydligare framtoning i vem han är som artist. Låten beskriver artisten som en kulmen av att ha arbetat med flertalet talangfulla producenter och låtskrivare. Såhär säger han om sin nya musik. 

”Jag vill att det ska låta bra – jag vill att det ska låta samtida och ha några av de moderna inslagen, men för det mesta gillar jag också att hålla min röst så naturlig som möjligt. Jag vill att sången ska låta som att jag är precis framför dig på scenen. Det tog ett tag, men jag tror att jag äntligen är där jag hör hemma som låtskrivare”

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.